miercuri, 17 aprilie 2013

New single: Stefan Banica ft. Pacha Man - Alerg printre stele


Stefan Banica vine cu o surpriza uriasa, o colaborare cu unul dintrei cei mai cool rapperi romani: Pacha Man. Dupa hitul lansat alaturi de Marius Moga, hai sa ascultam aceasta intalnire intre generatiii si genuri.
“Alerg printre stele” este o piesa dinamica, in stil reggae, care s-a bucurat de un mare impact la public inca din toamna anului trecut, in cadrul turneului sustinut de Stefan Banica pentru promovarea albumului “Altceva”.Noul single Stefan Banica a fost ales dintre cantecele de pe cel mai recent disc al artistului, “Altceva”, si cu ajutorul celor peste 215.000 de fani de pe pagina de facebook a artistului, unde au putut vota cantecul lor preferat de pe album, pe care si-ar dori sa-l auda la radio sau tv.
M-a surprins placut faptul ca acest cantec a avut impact la public inca de prima oara de cand l-am cantat pe scena. Oamenii s-au comportat ca si cand ar fi stiut piesa. Colaborarea cu Pacha Man a fost total neasteptata, dar o surpriza foarte placuta. Si se incadreaza perfect in conceptul albumului, numit ‘Altceva’”, a spus Stefan Banica.

sursa:urban.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu