miercuri, 17 aprilie 2013

New single: Kesha - Crazy Kids


“Crazy Kids” este o piesa scrisa de artista de origine americana Kesha, in colaborare cu Will.I.am, confirmata ca al treilea single extras de pe materialul discografic al acesteia ce poarta numele “Warrior”, lansat anul trecut, la sfarsitul lunii noiembrie, prin intermediul Kemosabe si RCA Records.
Cantecul este produs de Dr. Luke, Benny Blanco si Cirkut si va ajunge pe radiouri incepand cu 29 aprilie, iar in scurt timp va lansa si un videoclip care a fost filmat saptamana trecuta.
Melodia se bazeaza pe un beat electronic, iar artista ne arata polivalenta ei avand atat fragmente de rap cat si un referen cantat foarte melodios. “Crazy Kids” beneficiaza si de o varianta acustica.
Cu siguranta acesta este unul din cele mai bune cantece ale albumului si ma astept sa aiba succes. Poate va deveni hit…,a declarat Kisha .
In aceasta perioada Kesha se pregateste de turneu impreuna cu rapperul Pitbull, pentru a-si promova albumul “Warrior”. Incepand cu data de 23 mai, cei doi vor strabate America, incepand de la Boston, si pana in Florida. Din pacate, inca nu s-a anuntat oficial si un turneu european a celor doi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu