vineri, 22 martie 2013

New video: Delia - Ia ma de mana

Delia a lansat un nou videoclip pentru piesa “Ia-ma de mana”, lansata in cadrul campaniei umanitare desfasurata de Asociata Pacientilor cu Afectiuni Autoimune pentru a combate prejudecatile celor din jur.
Melodia “Ia-ma de mana” a fost lansata in toamna lui 2012, versurile fiind compuse de catre pacienti cu psoriazis, selectati in urma unui concurs desfasurat pe pagina de Facebook a APPA (Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune).
 Videoclipul este dedicat luptei pe care pacientii cu psoriazis o poarta in fiecare zi cu ei insisi, cu discriminarea si prejudecatile celor din jurul lor, cu teama fata de reactia persoanelor cu care intra in contact, cu izolarea.
   “Am o prietena care se confrunta cu aceasta boala si stiu ce probleme are. Nu putine sunt situatiile de viata cand este marginalizata sau chiar exclusa de ceilalti, ceea ce sunt convinsa ca li se intampla dşi altor persoane cu psoriazis. Prin aceasta melodie, vreau sa transmit tuturor mesajul ca sunt alaturi de ei si ii indemn sa fie optimisti”, a marturisit Delia la filmari.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu