vineri, 22 martie 2013

New single: Moody - Ochii care nu se vad

Tanar, talentat si pasionat de muzica, Moody, cel mai nou proiect Cat Music, lanseaza single-ul “Ochii care nu se vad”, o piesa produsa de Mihai Ristea.
Daca majoritatea adolescentilor vorbesc despre fiorul primei povesti de dragoste, despre fluturii din stomac pe care orice tanar de 16 ani ii cunoaste vrand-nevrand, Moody merge un pas mai departe si povesteste ceea ce simte dupa o prima despartire.
Suferinte adolescentine scrise cu rauri de lacrimi, vad ce crezi ca nu se va umple niciodata, fantome sfasietoare ale unei iubiri apuse, totul se transforma in scrum. Este momentul trait de oricare dintre noi, cand totul in jurul tau se prabuseste, cand durerea te impiedica sa mai respiri, dar realizezi ca trebuie sa mergi mai departe.

 “Credeti sau nu, piesa nu este altceva decat ceea ce i-am povestit lui Mihai Ristea, (compozitorul piesei – n.r.). Ma aflam intr-un moment… sa spunem neplacut al vietii mele, iar Mihai – un bun prieten de-al meu, a fost… la indemana. Pe masura ce ii povesteam prin ce trec, zambetul ii inflorea. La un moment dat m-a intrerupt, s-a asezat la pian si a început sa cante un refren. Este ceea ce auziti voi azi. Baiatul asta este genial si un prieten desavarsit! A fost acolo cand am avut nevoie de el, iar momentul respectiv a fost inceputul unei colaborari perfecte”, povesteste Moody.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu