marți, 2 aprilie 2013

New video: Chris Brown - Fine China



Chris Brown a lansat mult asteptatul clip al piesei “Fine China”, primul single extras de pe noul album al superstarului R&B, numit “X”. Povestea clipului este incarcata de dramatism si, dupa cum ne sugereaza si numele piesei, nu puteau sa lipseasca prezentele asiatice.
Recent, Chris a declarat ca noul sau material prezinta influente ale stilului muzical al lui Michael Jackson. Ei bine, piesa si clipul “Fine China” sunt dovada clara ca vedeta americana are o apreciere aparte pentru munca si muzica Regelui Pop.Regizat de Sylvian White (Stomp the Yard), videoclipul il prezinta pe Chris Brown in rolul de baiat bun, care se “lupta” cu un intreg cartier de chinezi pentru inima unei fete. Pentru ca actiunea sa fie completa, Brown il are ca adversar principal pe tatal fetei, capul cartierului! Acesta nu este de acord cu relatia dintre fiica sa si superstarul american si de aici incepe o serie de conflicte. Unde sunt chinezi trebuie sa fie si cateva scene de lupta, asa ca secventele tensionate sunt condimentate si cu astfel de confruntari.
 “In acest videoclip ma veti vedea purtand de grija unei fete si fiind un adevarat genteleman – va arat si o alta latura a mea. Stiu ca publicul feminin vede schimbarea. Este posibil ca gurile rele sa spuna ‘Nu, nu este genul lui’”, a marturisit Chris Brown.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu