joi, 11 aprilie 2013

LaLa Band vine in Chisinau

Fenomenul LaLa Band ajunge in curand in Chisinau! Miercuri, 17 aprilie, de la ora 19.00, Palatul National din Chisinau va gazdui un mega show marca LaLa Band. Trupa promite fanilor din capitala Moldovei un spectacol grandios si complex. Dansuri, costume, surprize, explozie de energie si zeci de cantece vor bucura inimile fanilor. Tinerii protagonisti ai serialului “Pariu cu viata” se pregatesc intens pentru apropiatul concert si pentru intalnirea cu fanii din Moldova:
Dima: “Sunt emotionat si mandru ca LaLa Band va concerta la mine acasa, in Chisinau. Sunt sigur ca fanii nostri din Moldova vor fi extraordinari si vor veni in numar mare la concert. Abia astept, va fi o seara speciala pentru noi toti!”
Criss: “Suntem nerabdatori sa transmitem energia LaLa tuturor fanilor. V-am pregatit emotii LaLa de primavara, pentru ca sunteti minunati si va iubim mult!
Vlad: “Fiecare intalnire cu fanii este unica si de aceea ne bucuram ca am putut ajunge in toate colturile Romaniei si in premiera la Chisinau”.
Alina: “Sunt entuziasmata de concertele din aprilie, mai ales ca vom trece Prutul si vom ajunge si la Chisinau, unde ma bucur mult ca a prins fenomenul LaLa.”
Dorian: “LaLa fani, sunteti pregatiti sa ne intalnim? Impreuna cu voi vom face o primavara LaLa de neuitat!”
Concertul incepe la ora 19.00. Sesiunea foto pentru posesorii biletelor VIP va incepe la ora 17.00. Atentie, numarul biletelor VIP este limitat! Biletele se gasesc la casele de bilete ale Palatului National si online pe www.sensmusic.md.
Evenimentul se desfasoara in cadrul proiectului national-cultural "Arta contra drog - 2013",  initiat de Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film "Dracula" in parteneriat cu CIADO Romania (Centrul  International Antidrog si pentru Drepturile Omului).Pina atunci va las sa urmariti cele mai recente clipuri ale baietilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu