sâmbătă, 9 martie 2013

New video: Mariah Carey - Almost Home

Dupa ce a incantat privirile a milioane de telespectatori cu aparitile ei saptamanale ca jurat in emisiunea “American idol”, Mariah Carey s-a re-intors la cariera muzicala si a lansat videoclipul piesei “Almost home”, care va fi coloana sonora a unei productii Disney, “Oz the Great and Powerful”.
Videoclipul este simplu si inocent, cu imagini din filmul ce va ajunge cat de curand si in cinematografele de la noi (cel putin speram), regizat de David LaChapelle, cel cu care a mai colabaorat si in trecut pentru “Loverboy”.Cei doi baieti gemeni ai artistei, Moroccan and Monroe, au inspirat-o pe aceasta sa scrie piesa.

Mereu am fost fascinata de Disney, iar acum ca am doi copii mici, ne petrecem timpul vizionand desene animate. Chiar daca sunt micuti, le plac la nebunie.”Tot copii artistei sunt si laitmotivul noului album, ce va fi lansat in luna mai, artista lucrand intens cu producatori de mari hituri, printre care si Jermaine Dupri, Bryan-Michael Cox, Big Jim Wright, Hit-Boy, The-Dream, and Rodney Jerkins. Cool!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu