marți, 26 martie 2013

New video: Mandinga -The Mac Mac Song

Administratia Naţionala Mandinga (ANM) schimba codul portocaliu anuntat de meteorologi in COD ROZ. “Playing Happiness”, motto-ul Mandinga, a cuprins intreaga tara dupa ce a aparut videoclipul celei mai vesele piese din 2013. “The Mac Mac Song”, piesa facuta cadou de Mandinga fanilor de pe Facebook pe 8 martie, are de azi un videoclip amuzant, regizat de Florin Botea. Filmarile s-au desfasurat in urma cu doar cateva zile in Turcia si Azerbaidjan, in timpul turneului Mandinga din cele doua tari.
O coproductie Happiness Production si Good Music Records, “The Mac Mac Song” se vrea un pamflet si nu reprezinta o schimbare de stil pentru Mandinga.


Este o piesa amuzanta pe care am vrut sa o facem cadou fanilor intr-o zi speciala, pe 8 martie, si pentru ca multi dintre ei s-au distrat ascultând-o, ne-am gandit sa le oferim si un videolcip trasnit”, spune Chupi, vocea “The Mac Mac Song”.
Ne-am distrat copios la filmari in Baku si Istanbul. Am avut parte de ajutorul mai multor fani, care au dansat alaturi de noi si au intrat in joc, facand si ei tot felul de lucruri nastrusnice impreuna cu Mandinga. Speram sa va amuzati la fel de mult ca noi urmarind videoclipul si mai ales sa va faca sa zambiti chiar si intr-o zi friguroasa cu nori”, povesteste solista Mandinga, Elena Ionescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu