duminică, 31 martie 2013

New video: Delia ft Mihai Bendeac - Doi in unu


Anul 2013 a inceput in forta cu un single de mare succes pentru Delia! “Doi in unu”, featuringul cu Mihai Bendeac, a fost foarte bine primit de publicul din Romania si a strans aproape 4 milioane de vizualizari pe youtube intr-un timp scurt.Si pentru ca “Doi in unu” are un mesaj special, videoclipul nu putea fi mai prejos! Delia a decis impreuna cu echipa ei sa realizeze ceva unic in Romania, mai mult decat un clip, un film in 3 minute!Delia este doi in unu intr-un videoclip interactiv, unde cei care acceseaza canalele oficiale de youtube au posibilitatea de a alege singuri modul in care se termina povestea. Foarte tare!
Videoclipul a fost realizat de echipa CevaDeVis, iar filmarile au avut loc la Minuzzo. Pentru acest clip inedit Delia a decis sa intre in pielea unui barbat, si nu ii sta rau deloc, chiar am putea spune ca e un mascul feroce.:)) Make-up artist a fost Ana Mironescu, iar de transformarea Deliei s-a ocupat Georgeta Popovici.
Pentru ca are probleme cu iubitul interpretat de Bendeac, Delia ia rolul unui barbat si invita la ea acasa o blonda care ii seamana leit. Cand iubitul vine acasa si le vede, nu stie ce sa mai creada. Finalul clipului nu a fost inca stabilit deoarece fanii trebuie sa aleaga din 2 optiuni pe care Delia le-a pus la dispozitia fanilor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu