vineri, 8 martie 2013

New song: Mandinga - The Mac Mac Song

Daca toata lumea alege sa marcheze ziua de 8 martie traditional, cu un buchet de flori, Mandinga a preferat sa faca un cadou neobisnuit anul acesta. Vineri dimineata, Mandinga a lansat pe pagina de Facebook a trupei cea mai amuzantă piesa din 2013 – “The Mac Mac Song”.
O piesa intr-un stil neobisnuit pentru Mandinga, in care Chupi preia controlul si devine ”vocea Mac Mac”. Cu versuri usor de retinut si mai ales amuzante, ”The Mac Mac Song” se vrea o evadare din cotidian, departe de griji si probleme, intr-o lume in care zambetul vine in mod natural pe chipul oricui.
Surpriza pentru fani facuta pe pagina de facebook Mandinga marcheaza si lansarea propriului label de productie al trupei – Happiness Production.


   ”,Mandinga – Playing Happiness. E modul in care ne-am redefinit anul trecut si de atunci orice facem porneste de la aceasta idee. Prin Happiness Production vrem sa aducem noi idei prin care sa-i facem pe fanii nostri sa zambeasca mai mult si sa se bucure de fiecare zi din viata lor”, spune solista Mandinga, Elena Ionescu.
    ”The Mac Mac Song nu este o schimbare de stil Mandinga. Este o surpriza amuzanta pe care am vrut sa o facem fanilor nostri pe Facebook intr-o zi speciala. Inainte sa ne suim in avion pentru a merge in turneul din Azerbaidjan si Turcia, am vrut sa le lasam fanilor din tara o piesa care sa-i faca sa se simta bine si sa le aminteasca sa imparta bucurii celor dragi
” declara Chupi.The Mac Mac Song este o coproductie Good Music Records si Happiness Production.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu