marți, 19 martie 2013

Film Documentar: RIHANNA 777

Rihanna ne va prezenta in exclusivitate un documentar a mini-turneului “RIHANNA 777″, ce va fi difuzat Luni, 6 Mai (8:00-9:00 PM ET/PT) pe canalul TV american “FOX”.
Documentarul ofera telespectatorilor o privire din spatele scenei a mini-turneului global al Rihannei, ce a purtat-o pe artista in sapte tari timp de sapte zile, sustinand sapte spectacole de promovare a albumului ei cu numarul sapte, “Unapologetic”.Calatorind intr-un Boeing 777 alaturi de 256 de fani norocosi si de jurnalisti din toate colturile lumii, Rihanna a avut un turneu nebun ce a inceput pe 14 Noiembrie, 2012, performand in Mexico City, Toronto, Stockholm, Paris, Berlin, Londra si New York City pentru a-si promova albumul “Unapologetic”. Albumul a debutat No.1 in “Billboard 200″, iar primul single, “Diamonds”, a ajuns No. 1 in “Billboard Hot 100″ exact in ziua cand “777 Tour” s-a terminat.Din nefericire, turneul a primit numai critici negative din partea presei, datorita multor intarzieri pe aeroporturi, cat si a faptului ca fanii nu au avut prea multe intervederi cu artista lor preferata.

  Se zvoneste ca prezentarea acestui documentar pe canalul Fox este o modalitate de a o atrage pe Riri in alte proiecte ale lor, cum ar fi “American Idol” sau “X Factor”. Ramane de vazut daca vor avea succes si daca zvonurile se adeveresc.Intregul documentar a fost filmat de o echipa de profesionisti, oferindu-le fanilor performante nemaipomenite ale celor mai cunoscute hituri in diferite locatii. Filmul ofera, de asemenea, cadre din interiorul avionului, descrie haosul creat in backstage, si ne arata cat de ambitioasa si perseverenta a fost cantareata pentru a putea duce totul mai departe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu