marți, 14 iulie 2015

New video: Vali Barbulescu feat. Raluka - Miraj (by DJ Sava)


Compus în studiourile Sunshine Production, de către Connect-R și DJ Sava, single-ul „Miraj” este o nouă piesă cu versuri în limba română lansată de Vali Bărbulescu. Videoclipul este regizat de către Alex Ceaușu și a fost filmat pe parcursul unei zile în drumul spre mare.

Raluka revine și ea la piesele cu versuri în limba romană, cum au fost cele înregistrate în colaborare cu DJ Sava și Connect-R („Aroma”, „Aer”), lansate în urmă cu un an. Cei doi artiști vor dezvălui în curând și varianta în limba engleză a piesei „Miraj„.
Unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati DJ din Romania, Vali a lansat două albume, single-uri ca „Addicted”, „Focaccia”, „Hong Kong”, „Vert de Paris” și remixuri pentru: St.Germain – Rose Rouge, Daft Punk – Technologic, Blaze – My Beat, Fatboy Slim – Star 69 și hit-ul Avicii – Levels.
Odată cu lansarea noului single „Miraj„, Vali Bărbulescu și Raluka inaugurează sub-label-ului „Bold Tracks„, lansat de către Cat Music și DJ Sava, primul label de muzică electronică-dance din România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu