duminică, 26 ianuarie 2014

New video: Vika Cupnaia - Feel My Love



Originara din Republica Moldova, dar stabilita cu traiul de 16 ani in SUA, Vika Cupnaia revine in atentia ascultatorilor cu un nou videoclip. Single-ul care se intituleaza “Feel My Love”, este in colaborare cu interpretul si compozitorul muzical – Smally si dispune acum si de un videoclip.
 Linia melodica a fost compusa de Majestic, producator muzical de la “Bad Boy Records”, casa de productie a lui P. Diddy. Tot la muzica a lucrat si Vitalie Catana (aka. Smally), care de altfel s-a ocupat si de aranjamentul piesei, iar versurile au fost scrise de catre Vika Cupnaia.
In regia lui Timur Primkulov (Primkulov Visuals), regizor talentat din Rusia, filmarile videoclipului au durat 14 ore si s-au desfasurat in cateva locatii, printre care si doua cluburi de noapte din Chisinau. “Pentru ca piesa a prins foarte bine la public, eu impreuna cu echipa mea, am hotarat sa-i facem si un videoclip. Imaginile clipului ilustreaza perfect versurile piesei si suntem incantati de rezultatul final. Speram din suflet sa va placa si voua atat de mult cat ne-a placut si noua. ” – a declarat Vika Cupnaia.
Pentru a fi la curent cu activitatea muzicala a artistei si pentru a afla ce noutati mai pregateste Vika Cupnaia, intrati pe pagina de facebook: http://facebook.com/VikaCupnaia si pe twitter: https://twitter.com/TheOneVika
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu